0

(10 Gambar) Latest Perodua Myvi 2018 Full, Design Stailo Memang Terbaik !

Perodua Myvi 2018 telahpun diumumkan sudah boleh ditempah dengan harga bermula RM44,300, manakala model tertinggi dengan spesifikasi penuh yang diberikan pelbagai teknologi jauh mendahului pesaingnya dijual pada harga hanya RM53,300! (harga yang dinyatakan adalah harga atas jalan tanpa insuran).

Jom kita beralih dari spesifikasi Jentera Myvi baru ini kepada foto-foto yang berjaya di muat turun oleh individu-individu di laman sosial.

Seperti yang kita tahu, sudah banyak foto yang menimbulkan banyak keraguan. Ada foto yang sudah di modifikasi secara fizikal mahupun photoshop. Tapi ini perkara biasa bagi setiap model hot Myvi 2018 sebelum di launch secsra rasmi pada pandangan umum.

Jom layan foto-foto sah Myvi generasi baru 2018 !

Model Myvi versi hitam ni nampak menarik, tambah lagi kalau di sertakan Gear Up bodykit. Ramai yang tidak sabar untuk make-up untuk luaran Myvi mengikut citarasa yang lebih sporty.

Interior masih samar jika dilihat dalam foto ini. Harap lebih nampak kelainan dari model sebelum ini.

 

Nantikan lagi update terbaru tentang Myvi 2018 generasi baru. Sesiapa yang berminat untuk bertanyakan lebih lanjut, boleh contact dengan Wakil Sah Pengedar Perodua di bawah.

Wakil Sah Pengedar/Sales Perodua

admin

Penulis artikel , viral, info, berita dalam dan luar negara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *