0

Misteri 26 Objek Aneh di Langit Klang Tahun 1992 Yang Mungkin Telah Di Lupai

Hampir 25 tahun dahulu pada Oktober 1992, ada sekumpulan 200 orang pelajar dan guru-guru dari sekolah agama di Klang telah mendakwa dorang nampak beberapa objek aneh di langit. Bukan satu dua, tapi 26 buah secara keseluruhannya. Daripada bentuk janin bayi, mayat yang dikafankan dan beberapa lagi objek yang boleh buat korang kecut perut bila tengok.

Apa yang dorang nampak sebenarnya?

Peristiwa ini berlaku pada 9 Oktober 1992 apabila 200 pelajar dan kakitangan Sekolah Agama mendakwa yang dorang melihat mej aneh muncul secara tiba-tiba di langit sekitar jam 11.30 malam hingga 3.00 pagi.

Budak-budak ini mula perasan tentang kehadiran objek tersebut ketika dalam perjalanan pulang ke asrama selepas menghadiri kelas prep. Objek itu jelas kelihatan dengan berlatarbelakangkan merah walaupun ketika itu langit dikatakan gelap tanpa bulan dan bintang.

Dalam masa dekat 4 jam itu, dorang nampak rambut perempuan yang sedang berlari ditarik, sayap burung berkibar, perempuan berwajah khinzir, kala jengking, dua orang bergaduh kemudian bersalaman, lelaki berserban sujud ke arah Kaabah apabila yang lain membelakangi Kaabah dan sujud ke arah belakang Kaabah.

 

Inilah 26 objek yang dorang dakwa telah nampak. Sumber dari Utusan Malaysia.

Bukan takat itu je, dorang juga telah melihat kalimah Allah, manusia berkepala anjing, batu nisan, janin, manusia, mayat dibungkus, sebiji mata warna merah seperti orang sedang marah, lidah panjang, lidah dipotong dan disambung semula dan yang ini dorang cakap telah ditayangkan sebanyak tiga kali.

Tak habis lagi ni, dorang nampak jugak peta Malaysia terbalik di mana Singapura terletak sebelah atas, botol arak, salib bertukar menjadi kubah, ayam, seekor ikan, peta negara Arab, mayat yang dah siap dikafankan, burung, orang berdoa dan tangan ingin mencapai sesuatu tetapi gagal dan di tapak tangannya pula ada tanda bulat.

Sumber : Soscili

admin

Penulis artikel , viral, info, berita dalam dan luar negara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *